έντυπα με ταινίες ασφαλείας

Εκτυπώσεις με ολόγραμμα ασφαλείας

Για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται επιπλέον ασφάλεια στις συναλλαγές τους πέρα από ένα απλό υδατογράφημα, προσφέρουμε αξιόγραφα με ειδικές ταινίες και ολόγραμμα ασφαλείας

ειδικό ιριδίζων ολόγραμμα ασφαλείας για τιμολόγια

Για το ολόγραμμα ασφαλείας χρησιμοποιείται ειδικό υλικό με ιριδίζουσα επιφάνεια το οποίο αλλάζει μορφή και χρώμα ανάλογα με την γωνία θέασης.

Η εφαρμογή τους στο χαρτί δεν γίνεται με εκτύπωση, αντιθέτως “σφραγίζονται” με τη μέθοδο της θερμοτυπίας σε κάθε έντυπο ξεχωριστά. Η διαδικασία αποδίδει ανάγλυφη υφή στην επιφάνεια του ολογράμματος ασφαλείας, καθιστώντας δυνατή την αναγνώριση του αυθεντικού εντύπου  όχι μόνο οπτικά αλλά και με την αφή.

εικόνα που δείχνει πως το ανάγλυφο ολόγραμμα ασφαλείας αλλάζει χρώματα ανάλογα με τη γωνία θέασης

Ακόμη το ολόγραμμα ασφαλείας μπορεί να έχει ιδιαίτερο σχήμα ή να έχει επισφραγισμένο το λογότυπο της εταιρίας σας κάνοντάς την ιδιαίτερη και ακόμα πιο ασφαλή από πλαστογράφιση.

Ολογράμματα ασφαλείας μπορούν να εφαρμοστούν σε επιταγές, μηχανογραφικά έντυπα, τιμολόγια πολλαπλής χρήσης και σε κάθε έντυπο – αξιόγραφο της εταιρίας σας που χρειάζεται εύκολη αναγνώριση της γνησιότητάς του.

Εισιτήρια και λαχνοί με ολόγραμμα ασφαλείας

τμήμα από εισιτήριο για το An club που δείχνει το ολόγραμμα ασφαλείας καθώς και το σημείο διάτρησης

Η εφαρμογή του ολογράμματος ασφαλείας προσφέρεται πέραν της διάτρησης των τμημάτων και της αρίθμησης, σαν επιπλέον χαρακτηριστικό στα εισιτήρια για συναυλίες και εκδηλώσεις καθώς και στους λαχειοφόρους λαχνούς .

Εισιτήρια από το περιοδικό "σινεμά" με προσφορά για το κέρασμα μιας μπύρας που στην κάτω δεξιά μεριά έχει ολόγραμμα ασφαλείας για να μην αντιγράφεται

Το υλικό του ολογράμματος είναι χαρακτηριστικά ορατό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το οποίο σε συνδυασμό με την ανάγλυφη επιφάνειά του παρέχει την ευκολότερη λύση πιστοποίησης του αυθεντικού εισιτηρίου, ενώ δυσχεραίνει εξαιρετικά την δημιουργία πλαστών αντιγράφων.

Τμήμα εισιτηρίου που δείχνει πως το ολόγραμμα ασφαλείας λειτουργεί ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού