Προτυπωμένα τιμολόγια για εκτυπωτές με ολόγραμμα ασφαλείας.

Στον Ιωνικό μπορείτε να εκτυπώσετε προτυπωμένα έντυπα για να καλύψετε όλες τις ανάγκες μηχανογράφησης της επιχείρησής σας. Σε συνδυασμό με το ολόγραμμα ασφαλείας μας θα έχετε αυξημένη προστασία από ανεπιθύμητες πλαστογραφίες.

Η συνηθισμένη επιλογή είναι τα έντυπα πολλαπλής χρήσης ενώ μπορείτε να καλύψετε εξειδικευμένες ανάγκες εκτυπώνοντας δελτία αποστολής, τιμολόγια πώλησης, αποδείξεις είσπραξης – πληρωμής, δελτία παραγγελίας, φορτωτικές και άλλα.

Για τα προτυπωμένα έντυπά μας χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα χαρτιά ανάλογα με τον τύπο των εκτυπωτών σας (LASER, INKJET κλπ) ώστε να έχετε απρόσκοπτη λειτουργία σε κάθε εκτύπωση.
Ειδικά για εκτυπωτές με συνεχή τροφοδοσία DOT MATRIX προσφέρουμε προτυπωμένα τιμολόγια αυτογραφικά με 2 ή 3 στελέχη (λευκό ροζ κίτρινο).

Εικόνα με προτυπωμένο τιμολόγιο που έχει 1 χρώμα μαύρο καθώς και αποχρώσεις του γκρι
Εικόνα με προτυπωμένο έντυπο πολλαπλων χρήσεων που έχει 2 χρώματα, μαύρο με αποχρώσεις του γκρι και πορτοκαλί


Το δημιουργικό μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό της φόρμας του εντύπου με πείρα που εγγυάται απόλυτη ακρίβεια και ευανάγνωστο περιεχόμενο, είτε στο συνηθισμένο μέγεθος Α4 είτε σε μεγέθη για εξειδικευμένους εκτυπωτές.

Tιμολόγια με ολόγραμμα και ταινίες ασφαλείας που δεν αντιγράφονται

Πολλές εταιρίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την πλαστογράφηση των τιμολογίων τους, συχνά καλούμενες να πληρώσουν ογκώδη πρόστιμα και να αντιμετωπίσουν χρονοβόρες νομικές διαδικασίες.

Στον Ιωνικό προσφέρουμε προτυπωμένα τιμολόγια με ειδικά ολογράμματα ασφαλείας και υδατογραφήματα που καθιστούν την αντιγραφή τους πολύ δύσκολη έως αδύνατη διατηρώντας ταυτόχρονα την συμβατότητα με τον εκάστοτε εκτυπωτή.

εικόνα από 2 προτυπωμένα τιμολόγια που έχουν ολόγραμμα ασφαλείας, το ένα στο πάνω μέρος και το άλλο στο κάτω δεξιά. Στο κάτω μέρος της εικόνας βλέπουμε δύο κύκλους που περιέχουν μεγέθυνση των ολογραμμάτων.

Προτυπωμένα τιμολόγια που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας

Πέραν των κλασικών εντύπων, μπορούμε με τη χρήση ειδικών χαρτιών και μετεκτυπωτικών εργασιών να δώσουμε στα τιμολόγιά σας εμφάνιση που θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Συγκεκριμένα:

  • Με χρήση χρυσοτυπίας – θερμοτυπίας στον λογότυπό σας παράγουμε τιμολόγια με πολυτέλεια που αναλογεί στο κύρος της επιχείρησής σας και την ποιότητα που συνεπάγεται το όνομά της.
  • Κατασκευάζουμε προτυπωμένα τιμολόγια με ειδική διάτρηση (περφορέ) για δυνατότητα αποκοπής συγκεκριμένων τμημάτων από τον αποδέκτη. Συνήθως αφορούν τμήματα του τιμολογίου που θα περιέχουν προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, ταχυδρομικές επιταγές και άλλα.
  • Οι εκτύπωση μπορεί να γίνει με χρήση ενός, δύο ή τεσσάρων χρωμάτων για πλήρη ευελιξία στο κόστος και την εμφάνιση των μηχανογραφικών σας.
  • Χρησιμοποιόντας τεχνικές βαθυτυπίας και letterpress μπορείτε να έχετε προτυπωμένα τιμολόγια με ανάγλυφα τμήματα, κάνοντάς τα ακόμη πιο μοναδικά διατηρώντας ταυτόχρονα την συμβατότητα με τους εκτυπωτές σας.
  • Τέλος διαθέτουμε πληθώρα χαρτιών με ιδιαίτερη εμφάνιση, ανάγλυφα, χρωματιστά ή ανακυκλωμένα. Διαλέξτε από τα εκτενή μας δειγματολόγια αυτό που ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησή σας και δώστε μία περεταίρω ώθηση στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Παραγείγματα

Προτυπωμένο έντυπο Α4 με 2 χρώματα και διάτρηση στο κάτω τμήμα που διαχωρίζει ταχυπληρωμή των ΕΛΤΑ για την τράπεζα Αττικής με αποχρώσεις του γκρι και του φούξια
Προτυπωμένο έντυπο σε ειδικό χαρτί για εκτυπωτές LASER με Δίχρωμη εκτύπωση, με οριζόντια και κάθετα περφορέ, (διάτρηση).
Έχουμε αναλάβει επίσης το δίπλωμα και την αυτόματη εμφακέλλωση σε φακέλους 11×23. Παράδοση σε πακέτα των 500 φακέλων.
Μπροστινή όψη από προτυπωμένο δελτίο παραγγελίας που έχει εκτύπωση 2 χρωμάτων σε αποχρώσεις του πράσινου και του γκρί
Προτυπωμένο Δελτίο Παραγγελίας – Σύμβαση με δίχρωμη εκτύπωση και μονόχρωμη εκτύπωση στην πίσω όψη με τους όρους πώλησης σε ειδικό χαρτί για εκτυπωτές LASER και INKJET και σε σχήμα Α4 . Παράδοση σε πακέτα των 500 φύλλων.
Προτυπωμένη απόδειξη είσπραξης για το χαμόγελο του παιδιού με εκτύπωση σε αποχρώσεις του γκρί
Προτυπωμένη απόδειξη είσπραξης για ειδικούς εκτυπωτές με συνεχή τροφοδοσία dot matrix με οικονομική μονόχρωμη εκτύπωση. Παράδοση σε κιβώτια των 1000 αριθμών.
Εικόνα με προτυπωμένο τιμολόγιο τετραχρωμίας σε μέγεθος Α5
Προτυπωμένο τιμολόγιο σε ειδικό χαρτί για εκτυπωτές LASER και INKJET με τετράχρωμη εκτύπωση σε σχήμα Α5. Παράδοση σε πακέτα των 500 φύλλων